Coaching

Het schuurt op een bepaald gebied. Je bereikt nog niet wat je graag wil en dit is merkbaar in:

  • Je lichaam
  • Je relaties met anderen of
  • Het bereiken van je doelen

Je voelt wel welke richting je op wil, maar op een of andere manier lukt het nog niet. Je bent je ervan bewust dat dat te maken heeft met waar je vandaan komt en wat je hebt geleerd om te doen.. het gebaande pad..

lopen op een houten pad

Dit is beginpunt van de coaching, jouw vraag en verlangen

Met (familie)opstellingen en wat je waarneemt in je lichaam staan we stil jouw situatie en wat jij doet, voelt en denkt.  Wat jouw manier is en wat je wilt. We werken toekomstgericht in verbinding met waar je vandaan komt.

Lichaamsgericht werken

Dat wat je ervaart beklijft en ervaren doe je met je lichaam. In je lichaam neem je waar wat een situatie met je doet. Je voelt onrust, druk, pijn, spanning of juist rust, kracht, ruimte, energie.. noem maar op. Deze informatie gebruiken we in de sessies en leer je daarmee zelf ook te gebruiken in je dagelijkse leven

Systemisch werken

Ook het werken met (familie)opstellingen is een soort lichaamswerk. We benaderen jouw vraag in het licht van de familie waarvan jij deel uitmaakt. Wat is jouw plek en welke taak hoort daarbij? En klopt dat nog met hoe het nu is? Soms zit je nog verstrikt in een dynamiek uit je familiesysteem, die maakt dat je niet vrij bent om je eigen weg te gaan. Hierin inzicht verkrijgen geeft helderheid en biedt ruimte voor verandering.

Kennismaking

Zoals bij alle vormen van begeleiding is het vooral van belang dat jij en ik een klik hebben. Voorafgaand aan een coaching traject is er dan ook een  vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we onderzoeken of jij en jouw vraag passen bij mij en mijn aanbod.

De prijs van coaching 

  • € 75 ,– voor een coachsessie van 1 uur

Het aantal sessies is afhankelijk van de coachvraag en uiteraard in onderling overleg af te stemmen.