Coaching

Het schuurt op een bepaald gebied. Je bereikt nog niet wat je graag wil en dit is merkbaar in:

  • Je lichaam
  • Je relaties met anderen of
  • Het bereiken van je doelen
lopen op een houten pad

Het vertrekpunt in de begeleiding is jouw coachvraag

De benadering van je vraag is lichaamsgericht en systemisch.  De voeding voor je groeiproces zit in de onderstroom. Wat zijn je waarden, normen, overtuigingen, uit wat voor familiesysteem kom je, wat neem je mee en past dat nog bij jou? De informatie waarvan je je gaandeweg bewust wordt, gebruik je om de vertaalslag te maken naar je handelen vandaag.

Lichaamsgericht

Dat wat je ervaart beklijft. Ervaren doe je met je lichaam, daar neem je waar wat een situatie met je doet. Je voelt onrust, druk, pijn, spanning of juist rust, kracht, ruimte, energie.. noem maar op. Als je deze informatie ook meeneemt in je leven en bij je beslissingen ontstaat er basis waarin je leeft en werkt in verbinding met zowel je buik en hart als je hoofd.

Systemisch werk

Als je niet los kunt komen van gedrag dat je belemmert. Je hebt er al veel over gedacht, gepraat en je weet wel waar je naar verlangt maar je kunt het nog niet waar maken. Dan kan het zijn dat je nog vastzit in een voor jou ongezonde dynamiek uit je familiesysteem. Systemisch werk, beter bekend als familieopstellingen, geeft inzicht in dergelijke dynamieken. Er ontstaat ruimte voor verandering.

Kennismaking

Zoals bij alle vormen van begeleiding is het vooral van belang dat jij en ik een klik hebben. Voorafgaand aan een coaching traject is er dan ook een  vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we onderzoeken of jij en jouw vraag passen bij mij en mijn aanbod.

De prijs van coaching 

  • € 75,- per uur excl. BTW voor particulieren
  • € 85,- per uur excl. BTW zakelijk en werkgevers

Het aantal sessies is afhankelijk van de coachvraag en uiteraard in onderling overleg af te stemmen. Een indicatie van de duur van een coachtraject:

  • Kortdurend traject: 3 à 4 sessies van 1 uur
  • Basis traject: 6 sessies van 1 uur
  • Intensief traject: 8 à 10 sessies  van 1 uur