Monique Bloemendal

Over mij

Als voelen en denken samenkomen, komt er rust, ontspanning èn energie voor de volgende stap: doen.. Mensen in dit proces begeleiden dat is mijn vak en daar word ik blij van.

Monique Bloemendal therapeut

Twee jaar geleden ben ik voor de liefde naar Rotterdam verhuisd en moeder geworden van een dochter. Afgelopen jaar heb ik afscheid genomen van mijn praktijk in Zutphen en mijn blik verruimd met de opleiding systemisch mensenwerk, een waardevolle aanvulling op mijn werk als psychosomatisch therapeut.

Deze praktijk in Delft is mijn nieuwe stap.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als P&O adviseur. Daarna ben ik opgeleid tot oefentherapeut Mensendieck en heb mij verder gespecialiseerd in de chronische pijnklachten. De afgelopen jaren heb ik praktijkervaring opgedaan en daarnaast als medeoprichter -en ontwikkelaar van het chronisch pijn protocol aan de wieg gestaan van het landelijk netwerk Chronische Pijn.

Deze (werk)ervaringen en opleidingen geven mij een brede basis en een uitgebreide ‘gereedschapskist’ voor een begeleidingstraject op maat. Mensen ervaren mij in de begeleiding als zorgvuldig en warm, open en helder met een scherp oog voor wat ‘waar’ is.

Voor mijn CV zie LinkedIn

Schuiven naar boven